6 comments on “KAMUS MELAYU – JAWA 1

  1. Iki piye iki piye iki piye
    Wong tuwo rabi perawan,
    Prawane yen bengi nangis wae,
    Amargo wedi karo manuke

    Manuke manuke cucak rowo,
    Cucak rowo dowo buntute
    Buntute sing akeh wulune,
    Yen digoyang ser-ser aduh enake

    Jamane jamane jaman edan
    Wong tuwo rabi perawan
    Prawane yen bengi nangis wae
    Amargo wedi karo manuke

    Manuke manuke cucak rowo,
    Cucak rowo dowo buntute
    Buntute sing akeh wulune,
    Yen digoyang ser-ser aduh enake

  2. mas bisa engak aq mau nanya sama kamu,apa itu mksud rampul,
    PANCOCO NAN RUNCIAN,
    PANCOCO NAN KAREH,
    PANCOCO NAN TUMPUL,
    bahasa melayu nya apa ya mas….
    tlong ya

Leave your comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s