423 comments on “KISAH BENAR PENIPUAN DI INTERNET !! IKUTI KISAH MENARIK INI..PENGALAMAN AKU SENDIRI !!

  1. Scam ni slalu nya org nigeria yg buat..dan cara mereka sktang dah berubah, tak cara scam lama..ni aku baru dapat ni tapi awal2 aku dah tau pasal aku sendri ada buat research tentang scam2 mcm ni

  2. Hi Darling,
    I have just sent the gift to you now through the courier company that my company always make use of,in the gift that i sent to you now honey i did put cash money of 100,000.00 pounds including the gift items, i know it will be safe to send the money to you via the Courier Delivery, though i did not declare the money to the courier because i hide the money inside the gift i bought and no one can find it,it is only you and i that know about the money,what i want you to do for me is as soon as you have gotten the house i want you to take 40,000.00 pounds to make the deposit for the house and you can make arrangement for the house document before my arrival this Month, then when i arrive i will now sign the final part of the deal, or you bank the money into your account till i get there, Then you will have to take from the balance of the 60,000.00 pounds to get 5star hotel were i will put up when i arrive in Malaysia, i will inform you before you will book the hotel and will inform you how long you will book for, then the balance of the money you help me to keep safely as that will be the capital i will start the little investment with.though when i am coming i will come with some more money.i am still waiting for my father stock broker to give to me the money which he has sold in the last shares of my father.Honey i know that i did not inform you about sending money to you and i know this will come to you as a surprise hahaha, i do not have any other alternative to send the money to you today, i know it is safe okay. i am trusting you to help me do the things i want to do in Malaysia. i trust you with my life honey.
    This is the courier information:
    Name of Courier Company: SIC-COURIER EXPRESS DELIVERY
    Company Website: ( http://sic-consultexpress.eu.pn/content/trackyourparcel.php )
    Tracking website: ( http://sic-consultexpress.eu.pn/content/trackyourparcel.php )
    Tracking Number: 562915649MY
    To Track Your Parcel
    ===============
    Click our Website: http://sic-consultexpress.eu.pn/content/trackyourparcel.php
    Enter Tracking Number: 562915649MY
    They will deliver the parcel to you as soon as possible. According to the Delivery Courier Company i was told that the delivery is 48 hrs, i gave them your hand phone number so that they can contact you when they arrive in Malaysia. honey as soon as you get the parcel from the courier i will need you to inform me and help me to do all i want you to do. please as soon as you receive the gift call me this is my hand phone numbers +44-705-386-6721
    HERE ARE THE LIST OF ITEMS IN THE PARCEL, AS SOON AS YOU RECEIVE
    PLEASE RECONFIRM THEM IF THEY ARE COMPLETE AS LISTED.
    1. 100,000.00 POUNDS (IN CASH IN AN THREE DIFFERENT ENVELOPE)
    2. 1 NEW MODEL HP LAPTOP
    3. A GOLD WRISTWATCH
    4. APPLE IPHONE 5S (BRAND NEW)
    5. FLOWERS
    6. MY RECENT AND NEW PICTURES
    7. 11 T-SHIRTS (DIFFERENT SIZES AND DIFFERENT COLORS)
    8. ENGLAND CLUB JERSEYS
    9. ONE IPAD
    10.TWO SUNGLASSES
    11.ONE COMPLETE SUITES
    12. FOUR PAIRS OF SHOE (BLACK AND BROWN)
    I am expecting to hear from you as soon as you have received the parcel.You have to check on the website always to know exactly when the gift will arrive in Malaysia.for you to check on the website just copy the website and put on your browser,then insert the delivery tracking number.this will show you the delivery status.
    Yours Love
    Thanks
    Your Love

  3. Assalamualikum, saya baru kena tipu. Cerita dia lebih kurang. Nama terbaru dia ialah ZAFIRAH ABDULLAH, kerja di Altas Copco….
    baru kena tipu sebanyak rm 2550

  4. hye,,ada kh mereka akan melapo ke pihak polis tentang curier ini kalau kita tidak membayar barang tersebut?pliss help me..

  5. Hi, semua… ni nak bagitau sesapa yang masih
    duk layan si zafirah abdullah ni tolong lah
    Hentikan segera.sebab memang ianya sindiket
    Penipuan!
    Saya pun dah kena sebanyak RM2550… dan saya
    Dah buat polis report. Tolong sebarkan ..

  6. Hi…
    I’m William here. Juz to share with u all, my sister also been cheated almost RM 20 K. Till now, she still thinking the guy is really love her. I’ve make a police report, but was ignored. As what police advised, need my sister to make a police report. How am i going to advise my sister? Anyone can help?

    • I also have the email , so I ask her to give me money by bank in and no need to send me do trouble , then she block me

      https://www.facebook.com/kaur.narang

      this one also same girl – Aisyah Sulaiman

      so beware

      I have just sent the gift to you now through the courier company that my company always make use of,in the gift that i sent to you, Honey i put cash money of $200,000 USD including the gift items, i know it will be safe to send the money to you via the Courier Delivery, though i did not declare the money to the courier because i hide the money inside the gift i bought and no one can find it,it is only you and i that know about the money.

      what i want you to do for me, as soon as you have gotten the house, which i i want buy, i want you to take $100,000 USD inside the cash money, to make the deposit for the house and you can make arrangement for the house document before my arrival next Month, then when i arrive i will now sign the final part of the deal.

      Honey i know that i did not inform you about sending money to you and i know this will come to you as a surprise hahaha, i do not have any other alternative to send the money to you today, i know it is safe okay. i am trusting you to help me do the things i want to do in Malaysia. i trust you with my life honey.

      This is the courier information:
      Name of Courier Company: SIC-COURIER EXPRESS DELIVERY
      Company Website: ( http://sic-consultexpress.eu.pn/content/trackyourparcel.php )
      Tracking website: ( http://sic-consultexpress.eu.pn/content/trackyourparcel.php )
      Tracking Number: 564833289MY
      To Track Your Parcel

      ===============
      Click our Website: http://sic-consultexpress.eu.pn/content/trackyourparcel.php
      Enter Tracking Number: 564833289MY

      They will deliver the parcel to you as soon as possible. According to the Delivery Courier Company i was told that the delivery is 48 hrs, i gave them your hand phone number so that they can contact you when they arrive in Malaysia.

      Honey as soon as you get the parcel from the courier i will need you to inform me and help me to do all i want you to do. please as soon as you receive the gift call me this is my hand phone numbers +1-765-560-3876

      HERE ARE THE LIST OF ITEMS IN THE PARCEL, AS SOON AS YOU RECEIVE

      PLEASE RECONFIRM THEM IF THEY ARE COMPLETE AS LISTED.
      1. $200,000.00 USD ( CASH IN THREE(3) DIFFERENT ENVELOPE)
      2. 1 NEW MODEL HP LAPTOP
      3. A GOLD WRISTWATCH
      4. APPLE IPHONE 5S (BRAND NEW)
      5. FLOWERS
      6. MY RECENT AND NEW PICTURES
      7. 11 T-SHIRTS (DIFFERENT SIZES AND DIFFERENT COLORS)
      8. ENGLAND CLUB JERSEYS
      9. ONE IPAD
      10.TWO SUNGLASSES
      11.ONE COMPLETE SUITES
      12. FOUR PAIRS OF SHOE (BLACK AND BROWN)

      I am expecting to hear from you as soon as you have received the parcel.You have to check on the website always to know exactly when the gift will arrive in Malaysia.for you to check on the website just copy the website and put on your browser,then insert the delivery tracking number.this will show you the delivery status.

      Yours Love
      Thanks
      Yours,
      Hanizah
      Tel: +1-765-560-3876

      Email: bintihassanlove@gmail.com

  7. Hi wiliam, u need to ask ur sis make a
    report first, make it quick ok.. tell ur sis
    be brave n step out make the report.

  8. aku baru kena ni…just layan je…dia guna ayat yang sama siap nak bagi jersey Liverpool dan laptop, jam tangan emas la, dan duit tu yang tak tahan… 120000.00 pounds plak tu…. dia guna nama Cindy Razak….kerja kat offshore la duduk kat Enfield la…. dia pakai Transworld currier service la… diplomatic currier la…lepas tu plak guna id diplomatic UK la… bapak orang sabah mak org uk…sama je jalan citer…ni minah negro mana tah…tapi gambar letak minah uk mana tah…aku layan kan aje…

    ni pagi ni plak… ada 2 orang lagi… guna nama sandra dari negara bergolak siap bagi citer berbagai dan satu lagi guna nama Farah Rizwan…. kasi layan je la…

  9. I have the same story like u all, now he asked me to settle the tax which is 9800 ringgit, and want to take charge on me because do not want to settle that charge..did i need report to police about this case?

  10. Assalamualaikum…sahabat-sahabat yang telah memberi komen masing-masing.
    Saya juga di kalangan sahabat-sahabat yang dah di tipu,tetapi dalam fasa terakhir permainannya.Harap selamat…semoga Tuhan permudahkan segala urusan saya dan sahabat sekalian.
    Cuma ada sedikit perbezaan yang ketara antara sahabat sekalian dengan saya…
    APAKAH MOTIF SEBENAR SENDIKIT INI???
    Apa yang saya baca dari komen-komen kalian,saya percaya kalian semua dari golongan frofesional dan bekerjaya…
    Tetapi saya yang tak menentu kehidupan ini juga hampir ditipu(dah kena pun)…
    Apa motif sebenarnya..?
    Sehingga kini saya masih follow up massage darinya,tetapi saya tak balas.Sebelum ni acap kali saya katakan padanya…saya memang takt ada apa-apa…apa yang awak nak sebenarnya?
    Melihat dari frofile saya,takkan dia tak tau…saya hanya security guard sahaja.
    Pertama perkenalan…Dia hantar message melalui Fb…Saya abaikan selama beberapa hari,terdetik di hati untuk membukanya pada 6/8/14.
    Mulai tarikh itu saya terus berhubung melalui massage…sehingga kini.Hari ini juga dia ada menghantar massage,tetapi saya tak layan kerana syak perkara ini adalah penipuan.
    Acap kali saya nyatakan padanya yang saya ini tak ada apa yang nak di banggakan,malah setelah saya syak sesuatu yang tak kena.
    Saya menghantar mesej amaran padanya…tetapi,dia hantar juga mesej menyatakan itulah dan inilah.
    Pelik…apa yang dia nak sebenarnya???.
    Sekarang ni saya tengah tunggu permainan lanjut darinya…
    Untuk pengetahuan sahabat semua…
    Ayat-ayat yang di guna hampir sama dengan sahabat semua,ayat cinta,ayat puisi,ayah dah meninggal,dan tinggal di Uk…dan banyak lagi.
    Tak di nafikan seronok juga melayan ayat-ayat cinta yang di luahkan.
    Sarina Adila Osma…itulah nama fbnya.Kata-kata ayat yang di luah sama seperti ayat-ayat “saudara perantau jauh yang terselamat dari lol”.yang mengguna nama Farrah Hassan(jika tak tersilap)
    Apakah motif sebenar mereka ini?
    Harap pihak yang berkenaan dapat mengambil tindakkan yang sewajarnya…

  11. hindari penipu bernama belakang anderson mereka ini mau manfaatin kita semua pura2 mau datang ke indonesia ternyata mau kirim parsel setelah itu minta biaya admin untuk paket kiriman ,,kita pikir aja secara logika mana orang baru kenal lansung kirimkan kita paket yg begitu mahalnya padahal baru kenal saya curiga mereka ini ada kerjasama orang indonesia juga mereka menelpon ke kita seolah olah mereka jasa perusahaan kurir dai luar ,,mereka meminta biaya admin ke kita kita setelah tranfer mereka kabur menghilangkan jejak

  12. sulkarnain gue saat ini juga sedang dikirimi email seperti itu,dan katanya gue juga sedang dikirimi hadiah seperti yang teman2 katakan,,tapi dari awal sebenernya gue juga ga percaya sama sekali,tapi gue layanin aja pengen tau trick dia menipu,,apakah bisa kita jebak ya?teman2 punya ide untuk menjebak kurir yang telfon ga nih?

  13. kawan pun kena beb… siap bg tracking parcel… pegi check no tracking tiada dalam sistem…. bodoh punye org…. minta gambar resit courier haram tak bg…. ingat kita ni bodoh ke…

  14. Jgn percaye..inilah kata2 si penipu…name dye nur ismail bridget..pembohong satu malaysia..

    I have just sent the gift to you now through the courier company that my company always make use of,in the gift that i sent to you now honey i did put cash money of 100,000.00 pounds including the gift items, i know it will be safe to send the money to you via the Courier Delivery, though i did not declare the money to the courier because i hide the money inside the gift i bought and no one can find it,it is only you and i that know about the money,what i want you to do for me is as soon as you have gotten the house i want you to take 40,000.00 pounds to make the deposit for the house and you can make arrangement for the house document before my arrival this Month, then when i arrive i will now sign the final part of the deal, or you bank the money into your account till i get there, Then you will have to take from the balance of the 60,000.00 pounds to get 5star hotel were i will put up when i arrive in malaysia, i will inform you before you will book the hotel and will inform you how long you will book for,
    then the balance of the money you help me to keep safely as that will be the capital i will start the little investment with.though when i am coming i will come with some more money.i am still waiting for my father stock broker to give to me the money which he has sold in the last shares of my father.Honey i know that i did not inform you about sending money to you and i know this will come to you as a surprise hahaha, i do not have any other alternative to send the money to you today, i know it is safe okay. i am trusting you to help me do the things i want to do in malaysia. i trust you with my life honey.
    This is the courier information:

    company web site; http://www.interlservices.eu/etrack
    Courier Company: INTERLINK EXPRESS COURIER
    Tracking Number: ITL88373378373
    honey Enter the tracking number ITL88373378373 They will deliver the parcel to you as soon as possible. According to the Delivery Courier Company i was told that the delivery is 48 hrs, i gave them your hand phone number so that they can contact you when they arrive in malaysia honey as soon as you get the parcel from the courier i will need you to inform me and help me to do all i want you to do. please as soon as you receive the gift call me this is my hand phone number +447035958383
    HERE ARE THE LIST OF ITEMS IN THE PARCEL, AS SOON AS YOU RECEIVE PLEASE RECONFIRM THEM IF THEY ARE COMPLETE AS LISTED.
    1. 100,000.00 POUNDS (IN CASH IN AN THREE DIFFERENT ENVELOPE)
    2. 1 NEW MODEL HP LAPTOP
    3. A GOLD WRISTWATCH
    4. A NEW NOKIA HAND PHONE COMMUNICATOR AND A BLACKBERRY PHONE
    5. FLOWERS
    6. MY RECENT AND NEW PICTURES
    7. 11 T-SHIRTS (DIFFERENT SIZES AND DIFFERENT COLORS)
    8. ENGLAND CLUB JERSEYS
    9. ONE IPAD
    10.TWO SUNGLASSES
    11.ONE COMPLETE SUITES
    12. FOUR PAIRS OF SHOE (BLACK AND BROWN)

    i dont have for now ok Honey, i am glad you like the gift..and i am also very proud of you..i have told my mum about you and she is very happy with the development. my mums opinion was..go ahead, as long as he makes you happy..Honey, Baby have you tracked the parcel on line to know the exact day of arrival? if not please do so i will be rest assured ok..i will try and and call again latter to keep you inform ok stay cool baby and make sure you keep the money safe as soon as you recieve from the courier agent when they get to malaysia..and please do not inform any one about the money due to security reasons ok…. i wrote you a nice poem and i hope you like it too.

    I would rather be somewhere alone with you Instead of praying you’re feeling like I do.

    I’d rather be staring into the depths of your eyes Searching, exploring, knowing, loving … My secret, I have decided to disclose to you.

    I’ve never seen you, never met you, never heard Or smelled, or touched you, never known But truth be told,

    I’m deeply, truly, madly in love with you. Just because I know that you’re in love with me too And the nights I am secretly needing you

    You’re longing for me too. To many, my tears seem insignificant They’re meaningful to you.

    Someday our winding paths will meet And I’ll just know, I’ve found you. Till that day, we’ll have to wait

    Because when we find each other And the depths of hearts are revealed Our love will be eternal

    Worth every tearful moment that we’ve waited. Though we are apart for yet another night Our moment is a day nearer.

    I LOVE YOU HONEY.

  15. Saya pun kena juga tipu ayat ayat cinta yg palsu, sya hentam sja cinta palsu tu, semuanya cakap masuk akal pun, hanya borak borak sja lah untuk kasih senang hati dan buang boring, skrg. mrka kena sendiri, ckap dlm telepon pun kasar, sya taulah rupanya investment scam palsu, kerja mereka menipu saja, gambar perempuan palsu semua, hanya kasih syok sja…………Haaaii, dunia dunia, ini orang tidak takut tuhan sudah, patutlah banyak malapataka dalam dunia ini, ini kali bagus kasih tiup tiup diorang dari jauh, mampus diorang tu, org Malaysia ini pun bnyk ilmu ilmu, baru diorang tau, mereka mau rasa ilmu bomoh org Malaysia, jagalah mereka, ini betul betul ini, apa kurangnya orang Malaysia bnyk juga kepandaian tentang itu cakap dalam telepon pun bolih kena mereka, rasain lah ini kali……………………tqvm kepada kawan kawan yg membaca ini

Leave your comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s