423 comments on “KISAH BENAR PENIPUAN DI INTERNET !! IKUTI KISAH MENARIK INI..PENGALAMAN AKU SENDIRI !!

    • jgn percaya dgn dia itu bkn betul dia cuma mau ambil duit u dia takkan hantar u brg dia hantar resit semua mcm betul tapi semua penipu

      • sama uuy, dia katanya dari inggris, mau kirim paket ke saya, tapi kita tunggu aja yg penting kita gak dirugikan. coba2 aja macem2 di kampung halaman saya, tak cemplungin ke bendungan saguling aja dech kurirnya, apalagi kalo minta uang…. nyawa urusannya brooow

    • Korang kenal tak dengan FARIDAH BINTI OSMAN (MEMPUNYAI AKAUN DI CIMB BANK)….. @ Fatima Abdul Rahman….. From Godliman Street, London, United Kingdom…??? or name of courier : INTERLINK EXPRESS COURIER SERVICE…???

  1. asalam’kum..wr wb…boleh saya membagi cerita saya!!!

    baru-baru ini ada sesorang lelaki yang memberi msg di FB saya..
    dia mengatakan ingin mengenal saya,dia seorang lajang dan tinggal di UK.
    dia berkerja sebagai officer perpantain,,dia meminta saya menerima dia menjadi
    teman dekat nya….(ini msg pertama yg dia kirimm kepada saya via FB)

    ..saya…namun tidak saya tangapi….
    kemudian dia mengirim msg lgi via FB saya..
    dia mengatakan sangat2 suka kepada saya dan ingin mengenal saya lebih jahu…

    ..saya…yg kedua ini saya balas msg dia..
    saya katakan yg saya sudah mempunyai suami dan 2 org anak…

    ..Dia membalas msg saya…
    dengan rayauan dan berjuta keindahan…

    ..Saya…Rayuannya membaut saya tergoda dan merasakan sesuatu dihati saya,
    dia bisa membuat saya jatuh cinta kepadanya..dia meminta no tlp sya,imel sya…
    saya memberi kan semu yg dia minta,mukin karena perasan saya ada kpd dia…
    tapi setelah beberapa hari2 ada sesuatu di hati saya yaitu saya merasa berdosa
    kepada suami dan anak2 saya.
    saya pun mulai mencari tahu tentang dia sya minta dia menerima sya menjadi teman sya
    di FB sya,tapi dia tidak mau..perasan sya makin curiga kepa dia.
    terlintas dipikiran saya untuk mencari blog ini,alham dulilah saya menemukan blog anda..
    saya baca apa yg anda alami…TERNYATA SAMA DENGAN SAYA..
    saya katakan kepada dia yg sya sayang kepad kepada keluarga saya,dan tolong lupakan saya.

    dia marah…mengatakan yg saya sudah membuat dia PATAH HATI..
    cukup meyakinkan juga..kemudian dia meminta saya menbri alamat sya
    karena dia ingin mengirim saya HADIAH ULANG TAHUN saya berupa iped dan hp BB..
    dalam 3 hari barang nya sudah sampai…

    (saya)..Pertama saya terharu sekali karena ulang tahun saya masih 3 bulan lagi tapi dia
    sudah mau memberi saya hadiah…hiiihiii lucu juga yaaa.

    saya katakan kepada dia sya tidak pantas menerimanya..

    sekali lagi dia marah kepada saya…..!dan mengatakan lupakan DIA !!!!

    Masalah nya sekarang saya susah untuk melupakan DIA..
    Tolong sya bagai mana saya bisa melupakan Dia……………

    saya mengharap jawaban dari Ustat…Wasalam dari saya.

    Maya…..
    Email..mayasary516@yahoo.co.id

    • Wah beruntung saya baca link ini.. thanks bro for the sharing…..cewek ini juga mengirim pesan kepada saya….sekarang saya tahu yang harus saya tulis di email saya nanti he..he…he

      • ..dewa….
        layankan aje bro kasi die sedap…tapi jangan kasi die ape2…kasi die geram bolehh..kwwwkwwwww

    • dia tu negro, ko nak berlakikan negro, dah ada suami, ko tak kenal pun dia, apa yg ko susah hati sgt, pi mampuslah laknat tu, delete jer msg dia

      • to..Khas..

        ihhhh..tak nak aku…kalau dibandingan laki aku ngan tu negro..lawa lagi laki aku
        tapi kan die tarok gambar mat saleh hengsem habes……ape pun BETOL>>BETOL..cakap awak delete die..
        Thk’s khas….
        untuk pendapat awak..

        • kau buat x endah saja negro itu,,,klau skit hati lgi,,,,kau sebar je no pon negro yg x sdar dri 2 k,,,ahhhaa,,,biar dia rsa kn,,haha,,jngn mudh ttipu k

        • maya, walaupun saya tak kenal awak tapi saya ucapkan ribuan terima kaseh kerana sudi dengar nasihat saya untuk delete msg mangkuk hayun tu. saya cukp gram bila wanita kita kena tipu wangnya oleh negro laknat tu, bukannya sikit puluhan ribu, mslahnya ada pulak org kita melayu yg bersekongkol dgn negro tu, menyamar jadi pegawai kastam .pegawai dari kementerian, pas tu pulak negro laknat tu kata bekerja kat pelantar minyak lah jadi engineer saja tak ada yg koman2 pun, gambar yg di beri mesti handsome habis mat salleh pulak tu.. tu yg buat wanita kita cair sgt tu, bila org tanya kawan dia kat facebook tu siapa, dia dgn bangga jawab WESTERN , duduk kat k.l.ha,ha, tapi yg sebenarnya nampak biji mata dgn gigi jer. western jugakkan maya. bangga lah tu

        • ha,ha,ha. terima kaseh lah awak tak tertipu, skrg ni kalau ada lagi mcm tu layan jer, jgn feeling pulak kat negro tu, kalo dia nak hantar parcel jawab ok, bila parcel dah sampai, kalo dia tepon awak cakap kat dia, kalau kena bayar cakap i dont want to pay, i will send back the parcell to you, kita tengok apa dia kata, he,he.he. mainkan dia, seronok jugak. dlm masa dia layan kita tu, dia tak ada masa nak kenakan org lain

        • bagus maya, kalau awak nak tahu saya ada reima msg dlm fb saya baru2 ini dari dua org wanita from london , baru msg 2 kali dah fall in love dgn saya dan nak dtg ke malaysia, sebelum dtg tu nak kirim parcel kat saya, dlm parcel tu adalag duit 100,000.00 ribu pound konon dan macam2 lagi hadiah yg mahal2, dia minta no tel. alamat rumah semua saya bagi. kemudian dia telefon saya from london katanya, suara mcm bapok. barang dah kirim tapi ditahan oleh kastam kat airport, saya kena bayar rm 2500.00 katanya, saya cakap sorry, i dont want to pay, i will send bak the parcel. mwengamuk dia, saya gelak2kan saja dia, sampai hari ni tak pernah contact dah, fb dia pun tutup dah

    • Maya, sudah lupakan dia. Dia memang orang kulit hitam. Sayapun seperti saudari mengalami nasib yang sama. Siasat punya siasat dia memang orang kulit hitam yang menggunakan internet untuk menjerat wanita yang lemah dan mudah mengasihani seseorang. Jangan terpedaya dengan helah dan pujuk rayunya. Memang dia pandai berkata-kata dengan ayat-ayat cintanya yang bisa menjerat wanita bikin jatuh cinta padanya. Tolonglah buangkan rasa kasih pada dia sebenarnya dia penipu. Jangan dilayan lagi.Kalau dilayan akibatnya banyak duit awak akan dikikisnya dengan tipu helah yang bermacam=macam.

  2. Saya baru lagi dlm sesi berkenalan dgn sorg minah bernama Afrina Ibrahim dr Woods Street,London..dia ckp,nnt dia nk dtg ke Malaysia hujung bulan dpn dan nk suruh saya menjemput dia..tp saya rasa sangsi sebab dia x pernah nk approve friend dlm fb dia..bile dia bg no hp dia +447035915635,saya terus google dan terjumpa website ni..nasib baik la x terkantoi pe lagi..so skg ni,saya nk layan dulu minah ni.tgk cmne langkah dia yg seterusnya.haha..

  3. Saya pernah ke tipu US 6000 dg beccy anderson 3 minggu yang lalu . Saya tidak pernah tahu perihal seperti ini dan saya betul betul berniat menolong dan bukan bisnis . Dia mengaku ibunya orang lampung dan sudah meninggal . Dia bermaksud melihat indonesia dan kampung ibunya. Semua fotocopy dokument administrasi di perlihatkan. Dia membawa batu permata dan tertahan di imigrasi malaysia. Dia menangis tidak ada orang yang dia kenal. Saya menolong kasihan , terbayang putri saya. Sampai akhirnya saya disush datang untuk meyakinkan. Saat saya mendarat di bandara international Kuala Lumpur, HP tdk bisa dihubungi lagi. Saya cari alamat yang disampaikan sejak awal, tidak ada alamat tsb. Saya yakin tertipu sejak pulang dari Malaysia. Dia pandai juga menggunakan istilah / kata kata agma. Saya memang ikhlas. Tuhan memberi dan mengambil rezki seseorang dengan banyak cara. Harus waspada. Saya sebelumnya tdk pernah tahu soaal ini.

    • to Bakhdiat Jamal..
      kenape awak kasi…saye baru aje dapat email..dari sallyibrahim die nk kasi saye 40% dari
      duiet warisan bapak die yg berjumbal US$.7,8 bilion..tak gile tu bile dapat..tup..tup..die nk my
      accon no….saye cakap kt die engkau bagi kt kau punye keluarge saje bcus kamu tidak kenal aku…

      sampai sekarang nih orang tk berhenti email sye…
      but me bt bodoh kt die….
      u want to sering for me..pls email saye
      tks

      • Pada waktu bersamaan, saya membaca tulisan teman saya tentang janji , dan saya pada saat berkenalan saya berjajnji untuk membantu melihat tanah kelahiran ibunya. Bersamaan dengan permintaan bantuan karena dia tertahan di imigrasi, perusahaan saya memberi insentif yang tak pernah saya duga sebelumnya. Jadi ini memang ujian untuk keikhlasan saya dan saya tidak menyesalinya. Ini cara Tuhan meminta kembali yang dia titipkan. Pelajaran yang saya peroleh adalah berbuat baik tetap waspada. Dalam sebuah pelajaran agama beberapa hari yang lalu di TV , ” Kalau Tuhan inginkan sesuatu, maka dipersiapkan suatu cara yang masuk akal “

        • bagi lah tak apa, dia akan kirim parcel kat awak, bila dia tanya jawab ok.pas tu tanya dia, ada kena bayar tak, kalau ada, i dont want to pay, i will send back the parcelto you if there is any payment, tengok apa dia kata. dia tak boleh buat apa2 pun, brg tu taK ADA PUN, JGN SUSAH HATI, dia yg susah hati tak dapat tipu awak.

  4. JUNE 10REBECCA ANDERSON
    AM SO HAPPY TO HEAR BACK FROM YOU. I WANT TO GET TO KNOW YOU BETTER AND ALSO FOR YOU TO GET TO KNOW ME BETTER…MY FULL NAME IS REBECCA ANDERSON BUT YOU CAN CALL ME BECKY, I AM MIXED INDONESIAN ,MY MOTHER IS FROM LAMPUNG AND MY DAD IS FROM ENGLAND… I WAS BORN HERE AND LIVED IN LONDON ALL MY LIFE…LOLL…I AM STILL LOOKING FORWARD TO VISIT INDONESIA VERY SOON ..OMG.. I HAVE NEVER BEEN THERE.
    .I FEEL SO HAPPY AM COMING TO MY MOTHER’S LAND…HAAAA…I WANT YOU TO KNOW ME BETTER….AM SINGLE…27 YEARS OLD….I LIVE IN REGENT STREET. I AM WORKING AS A ASSISTANT SALES DIRECTOR FOR VODAFONE UK LONDON BRANCH.BUT YOU SEE…MY MOM IS DEAD AND I LIVE WITH DAD..I AM THINKING OF VISITING INDONESIA SOON AND DOING SOME INVESTMENT THERE IN MY MOTHER’S LAND, BUT NOT NECESSARILY IN LAMPUNG, AS LONG AS SOMEONE CAN SHOW ME AROUND SO MAY BE YOU CAN ASSIST ME IN DOING THAT BY TELLING ME WHAT I NEED TO DO..PLEASE TELL ME WHICH STATE ARE YOU FROM IN INDONESIA AND WHAT STATE YOU ARE PRESENTLY.MAY BE YOU CAN TELL ME A LITTLE ABOUT INDONESIA AS A COUNTRY,HOPE TO HEAR FROM YOU

    Hello dear ,good to hear from you,..actually i live and work in the UK and my late mother’s father is from lampung a state in indonesia but she is late now,When my mom died last 2005, my dad get married again, my step mom and I are not close to each other, so i just decided to stay on my own. , since i was born i have never been there that is why i have chosen to come over and see how indonesia looks like, and i don’t know anybody in indonesia because i have never been there, and i went through your profile and chose a man of your kind that i will be with when ever am there ,because i don’t know anybody in indonesia you are the only one that i know ,and you have to show me around when am there because i will be coming in 3 weeks time i will stay for 2 months i hope you will have a enough time for me .i will give you a call so that you will come and pick me at the airport OK…i will be waiting to read from you thanks hummmkissssssssssssss here is my mobile number +443300010316 you can call me at this number,or you can send me sms at +447513888518 hope to hear from you…o

    Hello dear, you are so sweet.I am at work now………am finally so happy that i meet a nice man….you capture my every thought…..i want to have your pictures on my laptop ….if you dont mind .i will be more than happy to look at them everyday and night …..you are so sweet …and its rare….i would like to invest in a lucrative place, and it depends on what i will invest on that is why i need your help to tell me what exactly i can invest on, maybe both of us can invest together. then about the house i also need you to tell me which state is very cool for me to buy the house in a very condusive environment. ..I hope you like them dear…..haaaaa….one thing you should know more about me is that I am a very honest and modest lady…hope you like that..My mother is late,i can stay anywere in Indonesia as long is a comfortable place,i am coming alone,i have intensions to settle there latter in life after my retirement.i will be on my computer waitin to read again from you…your sweet words and assuring too….thank you so much…am so glad i meet you…take care now… you already have my number for phone and sms right?o

    How are you doing today my sayang? sayang,it was so wonderful to read your email knowing that you care so much about me….love you….thank you so much for coming into my life……i have never been this happy before in my life…..you are such a wonderful caring lover that i want to be with….sayang…mmmm. .I want to surprise you my love…..I want to send you a very nice gift as an appreciation for our relationship…to show you how much I love you and how happy you make me…..you are about to receive a wonderful package from me.. dear. .i felt like flying down to Indonesia because every time I read your email….lovely tears stroll down my eyes….I need you to advice me on the area you want me to buy the house,i have made up my mind to buy a house in Indonesia so i need you to help me get a house that i can buy.Also you will have to advice me in your nest email the kind of business i can invest on in Indonesia..if you find a house for me please send me the photo of the house…I LOVE YOU SAYANG, im not aking you to love me back, or have the same feelings with me, i just want to be open to you, that’s why i told you my feelings, but its not by force. if you want us to be just friends, i would undertand

    • wah gw juga terima masage dari REBECCA ANDERSON….kata2 nya sama dengan yg loe tulis…..
      sudah 3 hari ini gw ikutin & gw jawab masagenya dia…..gw masih penasaran makanya gw cari2 info…untung gw keburu dapat blog ini…makasih bkhdiat jamal……atas info-nya…
      tapi gimana neh gw sudah terlanjur kirim alamat & no hp gw…….waduh

  5. mas,kok sama persis seperti yg saya terim ya……wah wah wah,,,dasar beccky penipu…aku dah sempet di call dr perusahaan jasa kurir yg katanya mo ksh hadiah mas..dia minta 255 RM…hati2,,ne benar2 penipuan..

    • untuk mas bakhdiat jamal..saya hampir senasib dg mas..bedanya perusahaan kargo minta 2500 RM..ketika saya bilang saya staf kargo di garuda indonesia,dia langsung matikan hp nya mas…..no hp & kata2 yg di email sama persis..ga ad bedanya..pokonya hati2 az dech….jgn mudah percaya..

          • @ eko
            kamu mau tau sampai sekarang tu penipu…
            aku masi layan kn die…mcm2 email die antar kt aku.
            dari sally lah dari jacson lah…ujung2nya die nk kene kn aku..
            yag lucunya kn aku cakap kat dilah yg aku ada dapat emel dari orang2 tu kan..
            konon aku nk mengadu ngan die lah..(si Mat saleh Penipu tu lah).
            bile ku tany tu kan die langsung matikan massinger die kt aku seh…haaaahaaa
            kene die….

    • Dia sudah punya template, hanya mengganti sebahagian kata-katanya saja. Itu namanya canggih ha ha ha, Jangan jangan yang jawabnya ” computer system” ha ha ha . Saya pernah berhubungan bicara dengan 4 orang . Rebecca, Imigrasi malaysia, Manager hotel ” sunset inn ” yang berasal dari australia dan petugas sfe deposit. Semuanya benar-benar meyakinkan ha ha ha . Orang padang suka bilang sebagai wujud ikhlas dalam bahasa indonesia ” biarlah dia juga yang dosa kok “. ha ha ha ha

    • @maya….yuk kite kerjai az die may…biar gantian kita tipu die….masa kita orang melayu mau di tipu dg cara anak2 ky gt…ga lucuuuu kalee….hehehehehehe

      • @eko..
        aku dah amlas nak layan die lahh..eko
        aku dah hapus nama die kt masseger aku…
        tapi die masih aje kirim email kt aku…
        baru2 ni aku dapat tawaran 17,99 milian US $…. sehhh (boleh madi duit aku)haahhaaaa
        aku balas kat die SAYE TIDAK BERMINAT….

  6. Hi baby, something i need you to know about me is i do not despise people due to their religion or financial background, every human must be respected,if you can not respect human sanity then who are you to live on this earth, i am an educated/civilize person, i don’t respect and trust or deal with only people i know or people that are Muslims,i can deal and trust anybody depending on my instinct toward that person, when i said you are a good man, my instinct tells me you are and that can not lie to me,take me as your friend,girlfriend,wife and sister,you may say in your mind that we only just met at the Internet, but know one thing, every thing you are today started from somewhere, so we must have a starting point. I ask about the environment because i am planing of buying a house and do some little investment in Malaysia, i will be visiting Malaysia alone at first then my family can join me after everything is done like the House and Business i talked about, i will want you to help me look for an apartment as soon as possible in Malaysia. Pls get back to me with the prize and location of the apartment, i have budgeted about 40,000 to 50,000 pounds for the purchase of the house,i will be coming by very soon so we have time to get the house, pls i beg of you in the name of Allah to help me out in this, i am ready to make part payment and when i come we will finalize the documentation of the house. Hope to hear from you soon.

    • wahhh minggu dpan dy mw k banten indonesia nemuin gw…. !!!!! thank u bro for share” !!

  7. Hi Darling,

    I have just sent the gift to you now through the courier company that my company always make

    use of,in the gift that i sent to you now honey i did put cash money of 100,000.00 pounds

    including the gift items, i know it will be safe to send the money to you via the Courier

    Delivery, though i did not declare the money to the courier because i hide the money inside

    the gift i bought and no one can find it,it is only you and i that know about the money,what

    i want you to do for me is as soon as you have gotten the house i want you to take 40,000.00

    pounds to make the deposit for the house and you can make arrangement for the house document

    before my arrival this Month, then when i arrive i will now sign the final part of the deal,

    or you bank the money into your account till i get there, Then you will have to take from the

    balance of the 60,000.00 pounds to get 5star hotel were i will put up when i arrive in

    Malaysia, i will inform you before you will book the hotel and will inform you how long you

    will book for, then the balance of the money you help me to keep safely as that will be the

    capital i will start the little investment with.though when i am coming i will come with some

    more money.i am still waiting for my father stock broker to give to me the money which he has

    sold in the last shares of my father.Honey i know that i did not inform you about sending

    money to you and i know this will come to you as a surprise hahaha, i do not have any other

    alternative to send the money to you today, i know it is safe okay. i am trusting you to help

    me do the things i want to do in Malaysia. i trust you with my life honey.

    This is the courier information:

    Name of Courier Company: Atlas Air Worldwide, Courier Services.
    Company Website: ( http://atlas.couservices.com/main )
    Tracking website: ( http://atlas.couservices.com/main/Sign_On.php )
    Tracking Number: ATLS8872109665298

    They will deliver the parcel to you as soon as possible. According to the Delivery Courier

    Company i was told that the delivery is 48 hrs, i gave them your hand phone number so that

    they can contact you when they arrive in Malaysia. honey as soon as you get the parcel from

    the courier i will need you to inform me and help me to do all i want you to do. please as

    soon as you receive the gift call me this is my hand phone numbers +44-7011-120-278.

    HERE ARE THE LIST OF ITEMS IN THE PARCEL, AS SOON AS YOU RECEIVE PLEASE RECONFIRM THEM IF

    THEY ARE COMPLETE AS LISTED.

    1. 100,000.00 POUNDS (IN CASH IN AN THREE DIFFERENT ENVELOPE)
    2. 1 NEW MODEL HP LAPTOP
    3. WRISTWATCH
    4. BLACKBERRY PHONE
    5. FLOWERS
    6. MY RECENT AND NEW PICTURES
    7. 11 T-SHIRTS (DIFFERENT SIZES AND DIFFERENT COLORS)
    8. ENGLAND CLUB JERSEYS
    9. ONE IPAD
    10.TWO SUNGLASSES
    11.ONE COMPLETE SUITES

    I am expecting to hear from you as soon as you have received the parcel.You have to check on

    the website always to know exactly when the gift will arrive in Malaysia.for you to check on

    the website just copy the website and put on your browser,then insert the delivery tracking

    number.this will show you the delivery status.

    Yours Love Liza Ahmad.
    Attachment Unavailable
    This attachment may have been removed or the person who shared it may not have permission to share it with you.

  8. Meera Rahman

    I am sorry for invading your privacy,i browsed through your profile here on facebook and i think i like you for a new friend/relationship. I am presently in the UK but will be coming to Malaysia for my holiday.Thank you for accepting me as your friend. I never knew that it wouldn’t take such a long time for you to get back to me, My names are sameera Abdul Rahman, I am mixed Malaysian ,my father is Malaysia and my mother is from England…I can’t speak Malay…lol because i was born here in London and have never been to Malaysia. You just have to understand that communication is an integral aspect of life. Well you have got a good smile lol,i am an IT guru presently working with Hewlett-Packard here in London, i enjoy what i do but because of the way Muslims are being treated over here that is why i want to come down to Malaysia, my dad is late and it has been his dream to have 1 of his siblings come and live in Malaysia and i want to take up the challenge, well i only have a younger sister who is currently studying in the united states,i don’t mean to cause any problem in your family but i think i will like to be with you so you can help me settle in when i come over also you have to help me cos i want to make some pre-investments when i arrive too. i hope to hear from you soon, awaiting your email… salam…

    Bye
    Sameera..

    • Korang kenal tak dengan FARIDAH BINTI OSMAN….. @ Fatima Abdul Rahman….. From Godliman Street, London, United Kingdom…???

    • I’m sorry for invading your privacy, i browsed through your profile here on facebook and i think i like you for a new friend/relationship. I am presently in the UK but will be coming to Malaysia for my holiday. Thank you for accepting me as your friend. I never knew that it wouldn’t take such a long time for you to get back to me, My names are Noorliza Abdul Ahmad, I am mixed Malaysian ,my father is Malaysia and my mother is from England…I can’t speak Malay…lol because i was born here in London and have never been to Malaysia. You just have to understand that communication is an integral aspect of life. Well you have got a good smile lol, i am an IT guru presently working with Hewlett-Packard here in London, i enjoy what i do but because of the way Muslims are being treated over here that is why i want to come down to Malaysia, my dad is late and it has been his dream to have 1 of his siblings come and live in Malaysia and i want to take up the challenge, well i only have a younger sister who is currently studying in the united states, I don’t mean to cause any problem in your family but i think i will like to be with you so you can help me settle in when i come over also you have to help me because i want to make some pre-investments when i arrive too. i hope to hear from you soon, awaiting your email…salam.

      • Saya terima message yang sama di fb messenger. saya tanya dia apa email address HP dia. dia tak jawab pun. hahah…

        1. saya kerja hp, dan saya boles check ada tak orang nama noorliza abdul ahmad. memang tak ada pun

        2. datuk nenek dia mesti bodoh gila nak bagi nama bapak dia Abdul Ahmad. Abdul ni maknanya hamba kepada. kalau pangkal Abdul, mesti lepas tu nama nama Asmaul Husna.

  9. Meera Rahman
    May 5
    Meera Rahman

    Hello.. actually i live and work in the UK and my father is from Sabah a city in Malaysia but since i was born i have never been there that is why i have chosen to come over and see how Malaysia looks like. My Dad died about 2 years ago, and before his death he never brought me to Malaysia, neither did we have contact with any of his relatives in Malaysia because he lost contact with them a long time ago as he does not visit home and i never bothered seeking any of his relatives in Malaysia though.. I really would love to visit Malaysian soon and i am also working on relocating back home. Anyways how is Malaysia? what’s the weather like over there in Malaysia? How are things generally in Malaysia? I indeed want to meet someone nice and a kind MAN in heart. I want to meet people of my home country and my kind before i relocate home. What can you tell me about yourself? I need to know you more please as I would be grateful to have someone to help me settle in when i relocate back home soon. I’ll be waiting to read from you thanks. here is my mobile number +44-7011-120-278 you can call me anytime.

    i really like your personality and i want to be close to you since we also seek the same tender loving and companionship..my work is doing alright, I am a professional system analyst so work work work and travel and thats one of my areas of interest,i like to swim, at this moment my priority is finding a man who will love to help me, and ready to settle down as family. I await your call and reply. Take care of yourself.

    Bye…(for sharing to alll )

  10. alhamdulillah terima kasih atas infonya….ini email yg sama yg saya terima….saya mengucapkan banyak2 terima kasih pada kalian..hampir saja saya kena tipu.

  11. @maya..terima az,Terima az,siapa tau betulan…hehehehehe………btw,kirimin donk alamat email kamu biar aQ add dr facebok..

  12. camne lak ngn liza ahmad.sy pon kne bende yg same.mmg sy layan tp sampai die mintak 2600 untuk lepas kn brg kt klia,,sy terus search web courier tu.terus jumpe blog ni.thank Ya Allah beri petunjuk

  13. Hahahhaa…..sama gak tapi layan sikit. Yang I dapat tangkap tu semua nya tipu bila dia kata “my mother is dead” sebagai anak kita tak pernah bilang emak aku dah mati…kurang ajar…kita akan kata dah meninggal ” passed away”…..hahahha…bagus blog ni… salam

  14. Pengalaman yang sama, nih saya baru saja dapat telpon dari jasa kurirnya, untungnya selagi baca info untuk nama yang sama Becky. Terimakasih untuk semua info di atas. Tuhan selalu sayang kita semua dengan info saudara di atas. May God Bless Us, always.

  15. Hati Hati dengan Web jasa kurir palsu yang diberikan linknya, bandingkan dengan jasa kurir yang asli ( pake gogle ) … coba masukkan tracking nuber yang di infokan,pasti tidak bisa di tracking. Pasti !!!

    SENDER’S DETAILS:
    Name: Rebecca Anderson
    Contact Number:

    E-mail:

    NIL
    Address: Lot 411 Regent Street,06700,Blk 02-10,London,United Kingdom

    ITEM (S) DESCRIPTION:
    Item Description : A Model HP Laptop, A Gold Wristwatch, Model Blackberry Handphone, Flowers, Pictures, T-shirts, Liverpool jersey, Shoes And a Brown envelope
    Number of Item (1) : 9
    Parcel Colour :

    Brown

  16. Cara Tuhan mendidik kita agar kita hati – hati dan me ” re check ” terlebih dahulu. Doa – doa kita agar allah menyelamatkan kita sudah terkabul. Kadang kala melalui pengalaman orang lain. Maka bersyukurlah kepada Tuhan yang maha menyelamatkan.

  17. salam.. kite skarang ni hmpir tkena dh.. thanks for this information.. die siap bgi phone number dan parcel yg betul2 sma yg dinyatakan.. dan delivery boy tu dh dtang Malaysia.. kite tdi tnye die,You came from England,where your get the Digi number? Its too weird,you come so far away,but you have register for the Digi number.. die pown mjawab la,You think I’m stupid? I came from United Kingdom sending the parcel just for you.. Okay,I don’t care who you are,just make sure you bank in RM2500 for custom charge.. that all.. I’m really upset with you now.. If you don’t take and pay the parcel,okay I bring back these parcel back to United Kingdom.. aku pown mjawab.. Sure,do the right.. Even though,you don’t who am I.. How can I give you the money just like that?? pastu die off phone.. nama mamat hantar parcel tu,Anthony.. nama belakang aku lupa.. kalau betul die org London,apesal ckap cm org putih biasa jer?? kan org London,lgi pelat dan pekat cara percakapan diorang.. by the way,die poskan 100,000 pound dlam parcel tu,pesal bangang sgt? nape xnk bank in?

    Hi darling

    I tried calling you but i could not get connected, like i told you on my previous email i want you to buy a house for me in Malaysia, so i desided to put the money inside the gift, so please what ever document that will be required from my please let me know so that i can send it to you, well i have sent the Gift….I really want to buy a house in Malaysia just like i told you on the phone so i had no choice that sending the money today,,,,, hummmm do you know what i put inside the parcel i put the sum of 100,000.00pounds,a model HP laptop, a gold wristwatch, model Nokia hand phone communicator ,Blackberry phone, ipad, flowers, pictures, T-shirt and Liverpool jersey and Man United jersey heheh ,,,,,,,…darling you will take 60,000.00 pounds from the 100,000.00 pounds and buy the house for me keep 40,000.00pounds for me that is the money that i will use to start the project when am in Malaysia with you ………then from my 40,000.00 pounds

    you have to take some money inside and book a 5Star hotel for me a place where i will stay when come over i hope you understand me honey i love you so much please as soon as you receive the parcel from the courier services just let me know so that we make more plans because i really want to enjoy myself with you,

    the name of the courier services company is INTERLINKS EXPRESS COURIER SERVICE, their web site is http://courier.interlservices.com/track and the parcel tracking number is *********************** they will deliver the parcel to you as soon as possible is 24hurs delivery i wish you good luck honey hummmkisss…
    please as soon as you receive the gift call me this is my hand phone numbers +447017042398

    • kalau nak dikutkan saya dah terima hampir satu juta pound sterling dan macam2 hadiah dari keparat2 tuh, dan mcm2 charges nak di kenakan ays saya, tapi sorrylah satu sen pun saya tak mahu bayar, bila courier service tel jer saya suruh hantar balik barang tu. bodoh punya scammer, mana ada org bayar pd kastam malaysia atas account persendirian.

  18. by the way,jgn sesekali hulurkan duit utk pembayaran kastam.. member ade crte,yg member die tkena.. kenal awek tu dri emel.. pastu,die ckap awek nama Afrina Abdul Ahmad tu,asal Sabah.. dh lama menetap di England.. member tu lgi kaw tkena.. byar rm2500 dlu,pastu kastam tu ckap ade sangkut la.. pastu kastam ckap tjumpa sejumlah besar duit dri parcel tu.. dan duit tu msti kene byar cas kastam gak.. smpai rm40ribu member tu terkene dgn byaran sangkutan tu.. dan lgi satu,dalam kotak tu ade laptop jer.. yg lain xde.. baik lupakan ape2 emel dri perempuan nieh.. wat2 xtau jer.. xyah nk busy body nk take care dgn die.. klau dh sedia nk rugi,bleh la layan jer.. kte suruh awek tu dtang sni dgn sndiri,dan ambik parcel tu.. esok lusa,nak wat police report utk tindakan susulan..

    • ok yang ini di nak cuba kenakan aku. nama awek tu sama AFRINA ABDUL RAHANB. crite nya mak org england bapa orang sabah. dah menetap lama kat england. nak melabur 80000 sterling pound di malaysia…beli rumah dan juga beli franchise syarikat malaysia. kerja sebagai asst director di HP london. rumah kat regent street, london dan umur 28 tahun. tq lah bro semua dgn info2

  19. Definitely consider that that you said. Your favourite reason appeared to be at the web the easiest factor to consider of.
    I say to you, I certainly get irked while other folks think about worries that they plainly don’t realize about. You managed to hit the nail upon the top as neatly as outlined out the whole thing with no need side-effects , people could take a signal. Will probably be again to get more. Thanks

  20. Haha…sebijik ayat dia yg mcm aku dpt
    Mmg x logik la knal kjp pstu dh nk bg mcm2
    Aku pnya keje sama cm ko pnya,london gak,yg len2 brg dlm parcel pn sama kecuali nama dia ngn bapak dia dr malaysia ngn mak dia british kununnya…klaka je nk tpu org cmni

  21. Saya mengalaminya tp tidak sempat tertipu oleh yg menamakan dirinya “Rebecca Sweet” Ini adalahh Suart terakhir dr Rebecca sweet setelah dia mengirim surat pd saya soal pengiriman (Parsel dan mengenai Uang ) saya katakan pd nya “kamu penipu ulung dan kamu tak dapat menipu saya,” karena saya sudah membaca dr comment teman2 di Web ini. dan saya telah Memblokir FB nya ..terakir dia menulis surat seperti dibawah ini…
    ———
    Rebecca Sweet

    no, no , no. i know your address. hahahhaha.. i know all your details.. i will tell the police that you are the one.. hahahahah..just wait..

  22. O my god.. I think this is just happen to me..sy kenal seseorang di medsoc.. Dia blg pgn pny usaha di Bali. Dia akan datang bulan depan. Pertama dy blg cm mw kirim 2rb tiba2 di email dy kirim 20.000 usd dan terakhir 100.000 dgn ipad, iphone, rolex and jewel to covered the money inside. Paketnya saat ini sudah sampe di malaysia dan tertahan Customs krn ketahuan ada uang didalamnya. Saya harus kirim uang custom clearance di malaysia sbsr 3960 RM. Kurir rajin tlp dan sms saya utk konfirmasi. Begitu jg pelaku yg ngakunya di Manchester, UK.

  23. HEllo sayang ,

    how are you doing today,i missed you so much,i have been thinking about you today..i got a call from the courier today that the parcel will arrive in indonesia by tomorrow morning.Honey please i want you to put your hand phone very close to your self so that you do not missed the call from the courier because the courier will call you as soon as they get to indonesia and they will inform you the time they will get the parcel to your address,they will inform you so that you can go to your delivery address that i gave to them and wait for them for the delivery.
    Honey as soon as you get the parcel i will want you to call me because there is a delivery form you must fill out before the delivery agent will hand over the parcel to you,in the delivery form there is a secret word you will have to fill in the form,when you call me then i will give it to you.As soon as you have the parcel with you honey please take out the money and help me to keep it safely until i come to indonesia so that we can go and buy the house together.as i have told you before i have already apply for my annual leave and it will be approved by next week,.Honey do not worry i will get you more gift as i am coming to indonesia.I love you sayang,i can not do without you please you must be very honest and truthful to me okay.i love you,i hope to hear from you when you get the parcel tomorrow….
    I am expecting to hear from you as soon as you have received the parcel.
    Honey, please let this be confidential, i don’t want any other people to know about my money, i dont trust people around just you.
    The courier said the package from london will pass amsterdam, malaysia, then indonesia.

    I just received this letter last night, it same problem with another people….ha ha ha

    • I just received sms this morning 09.30 am :

      Sir my name is Alfred smith, from interlink express, uk.your package from miss Rebecca Anderson was put on hold by custom in Malaysia, because package overweight by 20.50 kg, so custom ask you to pay for package 2500, so they can release it and I bring to you today in Indonesia.

      I answer :

      I will never pay anithing before the package come to my address, ok…!

      • Rebecca Sweet :
        How are you doing today my sayang? sayang,it was so wonderful to read your email knowing that you care so much about me….love you….thank you so much for coming into my life……i have never been this happy before in my life…..you are such a wonderful caring lover that i want to be with….sayang…mmmm. .I want to surprise you my love…..I want to send you a very nice gift as an appreciation for our relationship…to show you how much I love you and how happy you make me…..you are about to receive a wonderful package from me.. dear. .i felt like flying down to Indonesia because every time I read your email….lovely tears stroll down my eyes….I need you to advice me on the area you want me to buy the house,i have made up my mind to buy a house in Indonesia so i need you to help me get a house that i can buy.Also you will have to advice me in your nest email the kind of business i can invest on in Indonesia..if you find a house for me please send me the photo of the house…I LOVE YOU SAYANG, I am not asking you to love me back, or have the same feelings with me, i just want to be open to you, that’s why i told you my feelings, but its not by force. if you want us to be just friends, i would understand .

        My Answer :
        Thank you for your attention and gift that you will to send.
        If it is true please send it by DHL or TNT , do not use any other courier agents.

        And she doesn’t reply me anymore.

  24. saya sudah tertipu 2500 RM atau sama dengan Rp.7.500.000,- oleh rebecca anderson, alfred smith dan linda. tapi saya sudah ikhlas sy yakin tuhan dengar do’a saya TERKUTUKKKKKKKKKK lah mereka. kasusnya sama semua.

  25. Rebecca Sweet

    Hello dear ,good to hear from you,..actually i live and work in the UK and my late mother’s father is from lampung a state in indonesia but she is late now,When my mom died last 2005, my dad get married again, my step mom and I are not close to each other, so i just decided to stay on my own. , since i was born i have never been there that is why i have chosen to come over and see how indonesia looks like, and i don’t know anybody in indonesia because i have never been there, and i went through your profile and chose a man of your kind that i will be with when ever am there ,because i don’t know anybody in indonesia you are the only one that i know ,and you have to show me around when am there because i will be coming in 3 weeks time i will stay for 2 months i hope you will have a enough time for me .i will give you a call so that you will come and pick me at the airport OK…i will be waiting to read from you thanks hummmkissssssssssssss
    by the way you can use this numbers to reach me:

    personal numbers:
    +447024035707 calls
    +442079791646 calls
    +447513888518 sms

    company hand phone number
    +18132602130 (its american line though)

    • wah sama banget ma gw,,, cuman namanya jessiesweets

      Hello dear ,good to hear from you,..actually i live and work in the UK and my late mother’s father is from lampung a state in indonesia but she is late now,When my mom died last 2005, my dad get married again, my step mom and I are not close to each other, so i just decided to stay on my own. , since i was born i have never been there that is why i have chosen to come over and see how indonesia looks like, and i don’t know anybody in indonesia because i have never been there, and i went through your profile and chose a man of your kind that i will be with when ever am there ,because i don’t know anybody in indonesia you are the only one that i know ,and you have to show me around when am there because i will be coming in 3 weeks time i will stay for 2 months i hope you will have a enough time for me .i will give you a call so that you will come and pick me at the airport OK…i will be waiting to read from you thanks hummmkissssssssssssss
      by the way you can use this numbers to reach me:

      personal numbers:
      +447024035707 calls
      +442079791646 calls
      +447513888518 sms

      company hand phone number
      +18132602130 (this phone is always with me)

    • saya pun hampir terkena bukan main lagi kata2 dia.Dia guna nama shadya msaid duduk kat uk bapanya sabah sudah meninggal 2005.Lepas tu dia nak hantar gift untuk saya dan saya bagila alamat dan no sekali.nasibla kawan saya suruh saya hati hati sampai lah saya search nama mereka kat google dan jumpa web ni..saya pun rasa saya dah tertipu.Terimakasih atas info ini.Mesej yag dia hantar sama macam mesej yg saya baca dalam web ini..haaa nasibla tapi saya nak kencing dia dulu haaa…

  26. hello dear ..actually my late father is from sabah a place in Malaysia but since i was born i have never been there that is why i have chosen to come over and see how Malaysia looks like,and i don’t know anybody in Malaysia because i have never been there,and i went through your profile and chose a man of your kind that i will be with whenever am there ,because i don’t know anybody in Malaysia you are the only one that i know ,and you have to show me around when am there because i will be coming by next month i will stay for 3weeks i hope you will have a enough time for me .i will give you a call so that you will come and pick me at the airport ok…i will be waiting to read from you thanks hummmkisss…

  27. Selamat siang semuanya….saya juga dapat email itu sudah tiga hari ini, saya coba pancing di untuk berkomunikasi dengan saya, melalui media YM atau GTALK. tujuanya intuk mengetahui keberadaanya di mana. jika dia menggunakan PC pada saat chat bisa kita ketahui ip, dan lokasi di berada. Hal ini pernah saya coba pada saat saya mendapat ancaman dr seseorang yang menyukai calon istri saya, sampai saat ini orang tersebut takut untuk bertemu dengan saya karena saya sudah tau siapa dia dan dimana di berada. klo teman2 mau coba cara itu silakan saja. nanti kita lihat sebenarnya penipu ini ada di negara mana. klo filing saya di tidak jauh dr negara kita,

    ok THKs semoga bermanfaat. pesan saya, WASPADALAH

  28. saya pun rasa di tipu…tapi skrg ni say sudah bagi alamat saya…macam mana ya? tentu ada orang datang ruma saya untuk antar barang..
    kalau kita nak cancel mcm mana ya? tolang saya..

  29. HA HA HA HA ITU BENAR BENAR SEBUAH TEMPLATE, HANYA BEBERAPA KATA YANG DIUBAH. BENER BENER MEYAKINKAN KARENA SAYA JUGA DIHUBUNGI OLEH PIHAK KURIR YANG MINTA TAMBAHAN BIAYA 2500 RINGGIT MALAYSIA KARENA PARCELNYA OVER WEIGHT. UNTUNG SAYA TIDAK MAU NGIRIM. MEREKA MALAH MENGGUNAKAN NO HP YANG SAMA, DAN ALAMAT YANG SAMA.
    YAA MUNGKIN MEREKA LAGI KHILAF. SEMOGA SAJA MEREKA CEPAT INSAF.
    THEY ALMOST WIN, BUT I SAVED BY THE GOD. THANKS GOD

  30. Saya skrg tengah melayan kes ini… Sebiji sama dgn yg saya yg saya baca dr yg lain… Sikit lg, nasib ada yg feedback. Skrg tunggu sj ada tak dtg parcel tu….. Dia ckp 3.11.11 da hantar…. Tgk ape jd esok lusa.

  31. sama mcm my huby kena baru je dia call minta payment
    then my hubu dpt kenalan dr facebook dr faridahahmed73@yahoo.com. dia kata nak bagi barang banyak ada hp, tshirt & bla2……
    my buby percaya giler, siap minta l pinjam duit anybody utk byr RM2500.
    l email pompuan ini tapi tak balas pun. so l start wondering something bad.
    search internet so jumpa website ini. so thanks, ada approve send to my huby that all this tak betul.
    no hp mat salleh y ckp dari shipping atlas (010-2716534). l sms tapi tak balas.
    kena publish lah penipuan ini pada public …maybe masuk paper ….

    • alhamdulillah,syukur pd Allah,dgn sumbangan dan perkongsian dr pengalaman saya telah berjaya menyelamatkan ramai mangsa dr tertipu,penulis berharap agar dpt kta bersama2 membantu rakan2 kita d luar sana yg sdg d pengaruhi oleh sindiket penipuan ini,penulis juga brharap agar pembaca blog ini terus memberi sokongan agar blog ini terus maju d masa hadapan,sekian wassalam..

  32. Yaitu dia yang berlaku tidak bercela, yang melakukan apa yang adil dan yang mengatakan kebenaran dengan segenap hatinya,
    yang tidak menyebarkan fitnah dengan lidahnya, yang tidak berbuat jahat terhadap temannya dan yang tidak menimpakan cela kepada tetangganya;
    yang memandang hina orang yang tersingkir, tetapi memuliakan orang yang takut akan TUHAN; yang berpegang pada sumpah, walaupun rugi;
    yang tidak meminjamkan uangnya dengan makan riba dan tidak menerima suap melawan orang yang tak bersalah. Siapa yang berlaku demikian, tidak akan goyah selama-lamanya.

  33. betul juga, say mah barusan dapat call dari ms anderson, supaya gue kirimin pembayaran kelebihan berat packet yang dikirim. katanya sich dari malaysia. tapi itulah penipu. namanya rebecca anderson. pas saya di minta confirm pengiriman. semoga tuhan menunjukinya kejalan yang benar dng apa yang diperuatnya.

    • Rebecca Sweet
    Honey,
    i have sent the Gift….i don’t know if i have told you what is inside the parcel of the gift before,,,,, hummmm do you know what i put inside the parcel i put the sum of 100,000.00pounds,a model HP laptop, a gold wristwatch, model Blackberry phone ,flowers, pictures, T-shirt and Liverpool jersey and shoes,,,,,,,…honey, you will take 40,000.00 pounds from the 100,000.00 pounds and buy the house for me keep 60,000.00pounds for me that is the money that i will use to start the project when I get there with you ………then from my 60,000.00 pounds you have to take some money inside and book a 5Star hotel for me a place where i will stay when come over i hope you understand me honey i love you so please as soon as you receive the parcel from the courier services just let me know so that we make more plans because i really want to enjoy myself with you hehe have a nice time i love you hummkisss…the name of the courier services company is Interlink Service, their website is

    http://www.interlnservices.com/track/

    and the parcel tracking number is INT042094166ID
    they will deliver the parcel to you as soon as possible , i wish you good luck honey hummmkisss…please as soon as you receive the gift call me this is my hand phone numbers.If you want to check on the site just copy the link below and put on your browser then you enter the tracking number on the website.Hope to hear from you soon
    Courier tracking information:
    Courier name: Interlink
    courier website: http://www.interlnservices.com/track/
    parcel tracking number INT042094166ID
    They said that the parcel will be from London to amterdam, to Malaysia then to Indonesia.
    I am expecting to hear from you as soon as you have received the parcel.
    Your honey

    Interlink Express – Same Day Couriers, Parcel Delivery Services | UK National and International.
    http://www.interlnservices.com
    Courier services in london, national and international parcel delivery services uk, same day couriers in london, express couriers delivery company uk, europe & worldwide couriers, overnight courier services around middlesex in england uk europe

    • Hari Ini
    21:03
    Rebecca Sweet
    HEllo sayang ,
    how are you doing today,i missed you so much,i have been thinking about you today..i got a call from the courier today that the parcel will arrive in indonesia by tomorrow morning.Honey please i want you to put your hand phone very close to your self so that you do not missed the call from the courier because the courier will call you as soon as they get to indonesia and they will inform you the time they will get the parcel to your address,they will inform you so that you can go to your delivery address that i gave to them and wait for them for the delivery.
    Honey as soon as you get the parcel i will want you to call me because there is a delivery form you must fill out before the delivery agent will hand over the parcel to you,in the delivery form there is a secret word you will have to fill in the form,when you call me then i will give it to you.As soon as you have the parcel with you honey please take out the money and help me to keep it safely until i come to indonesia so that we can go and buy the house together.as i have told you before i have already apply for my annual leave and it will be approved by next week,.Honey do not worry i will get you more gift as i am coming to indonesia.I love you sayang,i can not do without you please you must be very honest and truthful to me okay.i love you,i hope to hear from you when you get the parcel tomorrow….
    I am expecting to hear from you as soon as you have received the parcel.
    Honey, please let this be confidential, i don’t want any other people to know about my money, i dont trust people around just you.
    The courier said the package from london will pass amsterdam, malaysia, then indonesia.

      • saya kenali seseorg dari UK melalui FB.perkenalan jg baru shj. tapi hari ini dia dh send satu parcel 13kg and tracking number also get it. bila sy check tracking number, saya nampak items yg dihantar siap tarikh, alamat sender, time sender call utk pick parcel and so on. katanya pakej. dlm parcel tu ada iPhone, laptop, jam, handbag dan brg kemas. katanya diletakkan 20000 dlm lap top tu..bila sy tanya kenapa send kpd saya. coz LOVE..dan katanya akan dtg malaysia pada harijadi saya. dlm picture bukan negro but hometown di iceland. i give my hp number..and office address. maybe next week akan sampai brg tu..dia suruh sy belanja duit tu ..
        bila saya baca blog ini, saya akan berhati2..samada dia betul ikhlas ke tak. apa muslihat sebenarnya. ade yg ikhlas???

        • yes..hari ni sy dpt call from agent yg mengatakan brg telah sampai, tapi saya kena bayar the clearence fee sebayak RM2850. Ofis agen tersebut katanya di SIbu. then the sender called, kenapa tak bayar. Saya kata tak de duit. kalau nak, ambil balik barang tersebut. saya tak perlukan.
          terus dia letak telepon ..
          memang penipuan yang sama …

        • Berhati-hati orang yang bernama Abdul Malik dari United Kingdom. Berwajah handsome habis perempuan pasti terpikat kepadanya. Dia memang penipu. Sebenarnya dia adalah orang kulit hitam. Sekarang kita mainkan dia pula………

        • Berhati-hati orang yang bernama Abdul Malik dari United Kingdom. Berwajah handsome habis perempuan pasti terpikat kepadanya. Dia memang penipu. Sebenarnya dia adalah orang kulit hitam. Sekarang kita mainkan dia pula

  34. aku bru hbs bc blok ni…skrg meera rahman ngah nk anta parcel…so ak ngah lyn supaya die anta bl dtg malaysia….hahahha so ape korang rase

    • skrg lagi proses pendekatan ke saya, alhamdulillah saya menemukan blog ini. terimaksih banyak kawan. ini percakapan awal dengan Noorliza Abdul Ahmad
      ” I’m sorry for invading your privacy, i browsed through your profile here on facebook and i think i like you for a new friend/relationship. I am presently in the UK but will be coming to Malaysia for my holiday. Thank you for accepting me as your friend. I never knew that it wouldn’t take such a long time for you to get back to me, My names are Noorliza Abdul Ahmad, I am mixed Malaysian ,my father is Malaysia and my mother is from England…I can’t speak Malay…lol because i was born here in London and have never been to Malaysia. You just have to understand that communication is an integral aspect of life. Well you have got a good smile lol, i am an IT guru presently working with Hewlett-Packard here in London, i enjoy what i do but because of the way Muslims are being treated over here that is why i want to come down to Malaysia, my dad is late and it has been his dream to have 1 of his siblings come and live in Malaysia and i want to take up the challenge, well i only have a younger sister who is currently studying in the united states, I don’t mean to cause any problem in your family but i think i will like to be with you so you can help me settle in when i come over also you have to help me because i want to make some pre-investments when i arrive too. i hope to hear from you soon, awaiting your email…..

    • Saya kenal nama tu,,sebab noorliza abdul ahmad ni tgh msg suami saya,,,dia cakap nak bg cm2 kat suami saya,,,sy surah suami sy layankan je dlu,,,,,,nak tgk sejauh mana dia nak tpu suami sy

  35. waahhh… hampir mirip euyy …. Namanya Malik Sonia No tel +447564374435 Asal UK cuma ngakunya almarhum bapaknya orang bandung, trus mo bagi – bagi amal di indonesia (Rumah amal, rumah yatim dll), saya tertarik untuk membantu terus saya kirim data diri (Pasport, Sim A & C, KTP dan No. rek. bank) terus dihubungi pengacaranya, bank yang katanya deuche bank Inggris dan Malaysia No tel +60163898854 dan ujung ujungnya disuruh membayar pengadilan di Malaysia sekitar Rp 15 juta kalau di kurs. kemudian saya tanya ke bank Deuche Bank asli di Indonesia apa benar prosedur perbankan demikian ? dan dijawab tidak benar sehingga saya tidak jadi mengirimkan uang. sebelumnya waktu pertama berkenalan saya sempat untuk mencari Blog seperti ini untuk bandingan tetapi tidak ketemu Semoga tidak ada yang tertipu lagi.. Amiin…
    Malik Sonia

    Hi dear, thank you for telling me about your self and also everything you have said, I feel so secured and satisfied by your advise and kind gesture,how are you? I feel happy to meet you and I want to trust in you, yes we could have a relationship for the future, but first let me tell you more on things you should know.My late father was from Indonesia (Java Bandung),he also gained a Citizenship in UK, while my mother is a UK born Citizen.My late father was always traveling from one country to another on business trips when he was alive, he never had time with me,until he died 2 years ago.Since then my life has always been from one trouble to the other with my mother,and for that reasons,I feel so lonely with life,although I still believe that someday I will meet the right person to trust and will accept me for who I am.I will like to ask you if I can trust you in a very important issues? I believe that we need someone to trust in this life,no matter the circumstances and situation of life.Though I am happy with my life,but if you can guarantee me that I can trust in you, I will tell you everything I think you should know because my heart tells me to trust in you.I will stop here till I hear from you again,take good care of you always

  36. Ded
    dear,
    Forgive me, I’ve been to the bank and I make consultation with BCA bank and your bank branch (Deutsche Bank) in Indonesia, and from them I can get information if you really want to do good, you do not burden me with pay anything. If you really – really want to do good you will take care of any obstacles that arise until funds for the charity through to my account. and if it is you really – really want it, I will deliver a detailed report to you all that you want to know of a charity which you mandated to me.
    I’m sorry. thank you.

    Malik Sonia
    Dear, I understand what you mean,I have told you right from the starts that under no circumstance should you talk to anyone about this charity funds, I have done the best I could to release the funds to you, I told you to be confidential about this funds, because the money is huge and your receiving bank might not want to tell you the truth because of the volume of the funds, I am tired of talking to you while you won’t understand, if you feel you can not follow simple instruction for the funds to be release on transfer, I cant do anything now, you know I am very busy now, just try to make the payment and stop wasting your time and make the payment at once, that is all I can say for now,take care, Salam.

    • please be aware these person..also penipu juga.. u can find at facebook. (Boris Calvin from uk (menipu hantar parcel-utk clerence fee, receiver yg kena byr)/, Calvin Mark-UK ./( Peter Smith-UK (menipu dtg Malaysia bawa cash money over limit, kena tahan kat airport, kastam minta kita bayar) ./Ethan Anthony Paul (UK)- yg ini saya tengah ikut je perjalanannya utk menipu..katanya seorg doktor. bila dia send no HP-00447031968038 & 00447031942937 saya telah trace melalui ip address dia menggunakan semua gambar seorg doktor di UK iaitu Doktor Robert Ray (kalau tak silap)…sebenarnya Ethan ni tinggal di Malaysia…

      Just to share with you all..be carefull.
      setakat ni saya layan je semua..nak tengok sejauh mana penipuan mereka.
      I’ll send more about this..

      • hari ni saya send mesg to Ethan Anthony Paul, saya kata jgn dok menyamar guna nama org lain..dia marah saya he say ‘ bastard’..hehhe ..then dia block my list.

        seronok jg dapat menipu mereka ni..puas hati saya..hhhhhhh

        tp saya masih ada seorg lagi sedang menanti jerat saya..tunggu sampai kemana permainannya..saya tahu dia sebenarnya menipu tapi saya masih ikuti saja..saya masih menjawab called dan reply semua mesg darinya…

      • be carefull dear
        sometimes, its better not to layan these people lah

        macam masa, iblis bercakap dengan nabi ibrahim, nabi ismail dengan siti hajar
        kena baling dengan batu dan IGNORE je

        kenapalah POLIS ni tak dapat tolong ye
        banyak tul manusia masa ni nak tipu org lain :(

        Ya Allah, sedarkanlah manusia2 ni
        mereka nanti akan ditanya/perhitungkan apa yang di tipu

Leave your comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s