12 comments on “CARA MEMBUAT TOPENG WAJAH – MASKER

  1. semua tur barang yg semulajadi so x kan ader efect yg x elok punyer
    malah kulit lebih bagus ada lah…sbb kita semua tahu kebaikan buah buahan nie kan…
    tp benda semulajadi nie kena banyak bersabar lah sbb hasil dia mmg lambat tp kesan yg cepat mmg boleh rasa kulit lebih lembut jer …cuba lah

  2. salam…n apa khbr????saya baru je terjumpe blog ni!!!!best jugak kan dapat benda yang baru….

  3. rasanya kan tak ada effect ke kalau guna carani,,,seperti kulit muka mati atau gatal-gatal…takut gak kalau terpikir cam 2!!!!

  4. apelah korang nie.xcuba da ckp negatif.kalo daripada sumber semulajadi tak ade nye rosak lah kulit.kalo korg pakai kat umah tue pencucui muka tue siap ade bahan kimia lagi.xtakut pulak korang?????

  5. APTB komen2 kat atas nie..hehe xde makne nyer kulit muke rosak ke aper sebb terang2 ia bahan semulajadi non chemical !!!akk sy dulu mase muke die jerawat n kusam die pki produk mahal2 pun xjalan la..las2 die amik tomato tuh tiap2 hari sental wat pencuci muka.hasil nye kulit muka die lembut licin n xseteruk dulu…ok..i pun selalu wat jus lobak n hampas2 lobak tuh i xbuang lepas blend tpi simpan lam peti sejuk then mlm nyer i wat masker tepek dlm setengh jam..so lembut je jerawat pun takut nak hinggap!!

  6. muka saya tibe2 pnoh ngan jerawat…terlampau banyak…x penah-penah tjdi kt muke sye..lps sye mkn ade product collagen ney…n mmg kt tgan ney x de duit nk p cari ubat utk muke..last2 saye gune cara y kt atas…saye buat masker timun tiap2 ari,buat masker tomato mix susu tepung,minum jus timun,jus pegaga…alamdulillah dalam mase sbulan cm2….muke da kembali bersih sikit demi sedikit…dulu muka berminyak teruk…now…da jdi normal skin da….actually gune bahan semula jadi jauh lagi bagus dari produk y mahal…antara rajin x rajin je….

  7. Amazing blog! Do you have any helpful hints for aspiring writers?
    I’m planning to start my own blog soon but I’m a little lost on everything.
    Would you advise starting with a free platform like WordPress or go for a paid option?
    There are so many choices out there that I’m totally overwhelmed . Any recommendations? Appreciate it! Have more Site visitors by means of how to get more followers on twitter to your Account effective means.
    how to get more followers on twitter and increase your interpersonal occurrence.
    how to get more followers on twitter it can be an extremely sensible investment decision for the enterprise.

Leave your comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s