5 comments on “MESEJ DAN UNSUR ILLUMINATI DI DALAM CERITA NARUTO

  1. ermm…. me3mang betul ape yg dikate admin ni..tapi… dalam siri naruto yang latest ni.. madara dah tunjukkan muka diaa..
    .
    – sekarang ini MADARA tetap MADARA… die mempunyai 2 mata… satu rinnegan satu lagi mata sharingan… dia berlawan dengan 5 kage … manakala.

    – TOBI TETAP TOBI die berlawan dengan naruto,gai,yamato n sye lupe sorang lagi….. mereka still cari siapakahh tobi yang sebenarrrrr……….

    – sasuke pula sudah menjadi baik …abang dia UCHIHA ITACHI dihidupkan semula oleh kabuto . KABUTO yang bergabung dengan OROCHIMARU (buat pemedahan lepas orochimaru mati) telah berlawan dengan sasuke dan itachi..

    so dalam cite ni…. yang kebnyakkannya menjadi dalang adalah KABUTO . Madara @ tobi itu pun dia hasut…….. kalau x caya cube tengok cite itu sekali lagi..

    sekian.. itu saja yg saya tahu.. lain hari saya akan bagitahu… rajin2x laH ON9 kt ONEMANGA.COM

    Like

  2. sbnrye…byk kmgkinan gk an.kte xtaw pe yg pgkarya cbekn smpaikn .na tgok xpe.tp jgn lalai.tp ape2pn
    ,sumenye ats niat kte gk.

    Like

  3. memang ‘macam’ boleh setuju la kajian ni,,
    tapi en,, mntak penulis (encik hazrie) bc smpi habis dulu naruto ni.
    kata td salah seorg pminat , tp byk sgt info yg salah. tobi bkn madara…
    nagato , pain( yahiko ) bukan org yg sama la,, tobi tu mata dia 2 @ 3..
    bukan 1 pun,, citer baca takhabis jgn wt kesimpulan teruss..
    rinnegan tu pn mne bole hdupkn org yg mati.. kwn dia tu takmati pun, revive blik je… huhu byk lagi sbnanye….
    tp mmg taknafi la illuminati ade kt mana2,, cuma brhati2 ikut org la kan …
    sori kalau kasar sgt..😉 cuba betulkan je….~

    Like

    • tp ko nk ikut ke illuminati…?kalau da mnat naruto, ape2 alasan vleh kluarkn…sori kalau kasar sangat

      Like

Leave your comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s