518 comments on “KISAH BENAR PENIPUAN DI INTERNET !! IKUTI KISAH MENARIK INI..PENGALAMAN AKU SENDIRI !!

  1. Aku pun tengah layan orang macam ni,orang orang cam ni dah dikira orang x da otak,ayat dia power giler..semua panggilan sweet dia pakai..baby..sayang..honey..love..aduuui…sakit otak tul,siap bawa nama Allah..adui..belum kena hukuman dari Allah ni,doa doa lah dua dapat hidayah dari Allah

    Like

  2. hi kepada semua, saya baru terbaca blog ini. rupa2 nya ramai juga terkena. saya ini baru terkena sebenar nya. Nama digunakan dekat FB Leila rohani…stay dkt manchester city….perempuan ini kata mak dia org sabah..dia kata nak balik malaysia dan terus stay dkt sini serta buka perniagaan dkt sini…no tel 447017042398

    kita org ada tukar gambar2 dkt FB..lepas tu tengah bulan dec 2015 dia ada hantar parcel guna interlservices…dlm parcel tu ada duit dalam 80,000 pound dan barang..

    hujung bulan DEC tu ada org nama mr.athony dr interlservices call kata barang ada dkt sabah now. dia minta bayar rm2500 utk hantar dkt kl. saya kata xada duit byk tu nk bayar dkt dia, but saya just bagi rm500..dia suruh bank in dkt dia nama maybank org ini nama david ula bin rasyidi acc:114302188557..

    lepas saya check now. Rupa2 saya tertipu. just now saya rugi rm500 lah. hope lepas ini kena lebih berhati hati lah…tq

    Like

    • Thanks Shin Q, attention to all readers, kindly share this info to your media social medium..hope with this little “scam” story could help other people,maybe next victim could be your relative or friends… Thanks for your support

      Like

    • Cerita sama .dia siap pos kan pasport perempuan yang dia guna dekat london lagi .dia nak tipu..guna passport..ada me patut tarikh lahir x match nga no ic..

      Like

  3. Sy pun kena dengan afrina abdul ahmad tu……mula2 mmg mantap apa yg dia ckp….manis dari gula kata2 dia…tp sya syak dh….sy layan je sampai saya tahu siapa dia…..

    Like

  4. Hati2 dgn Hazrin bin hassan. Saya baru kena.texas courier…clearance custom 7400….nasib xbayaq apa lg….sy nak tahu perlu wat report ka

    Like

Leave your comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s