About ME


To all visitors

You may share all the articles here via social link button provided. More we sharing more we caring..thanks

OUR NEW ADDRESS:

WWW.MUHDHAZRIE.COM

PLEASE VISIT THIS NEW ADDRESS AND GET THE LATEST ARTICLES POSTED

MY LOVELY AND BELOVED DAUGHTER - NUR AIN ISLAM MEDINA

MY LOVELY AND BELOVED DAUGHTER – NUR AIN ISLAM MEDINA

ASSALAMUALAIKUM W.B.T.


SELAMAT DATANG KE BLOG PERIBADI SAYA.TUJUAN BLOG INI DICIPTA HANYA SEBAGAI TEMPAT UNTUK ANDA SEMUA MENDAPAT INFO-INFO YANG MENARIK DAN BERGUNA.SEMOGA SEGALA INFO YANG DIPEROLEHI DAPAT MEMBERI FAEDAH KEPADA KITA SEMUA.

SEKIAN TERIMA KASIH

"The best smile i ever had"



*KEPADA SESIAPA YANG BERMINAT UNTUK MEMPUNYAI BLOG / WEBSITE SENDIRI SERTA UNTUK MENGETAHUI CARA2 MEMPEROLEH PENDAPATAN SAMPINGAN MELALUI BLOG / WEB SILA HUBUNGI SEPERTI YANG TERTERA DI BAWAH:

MUHAMAD HAZRIE BIN ABDUL WAHAB

HP:0173038480

Jeghii@gmail.com



At4-kdYkQ5fT1owxcgHj4vrpSxM.html

image

56 comments on “About ME

  1. Akhir nye jumpe jugak blog yg gua follow.. Kalo tak kerna Trademark ” ilmu itu penyelamat ” memang tak jumpe laa blog abg brader…

    Liked by 1 person

  2. ASSALAMU’ALAIKUM.mabruk.cgrats.tahniah.syabas ! semoga segala usaha dik jeghi sentiasa mendapat keredhaan ALlah. teruskan niat-niat yg murni. akak mohon kongsi info-info yang baik,boleh ? jazakiLlah khairon kathiro !

    Like

  3. Wow, marvelous blog layout! How long have you been blogging for? you made blogging look easy. The overall look of your website is great, as well as the content!. Thanks For Your article about About ME | “ILMU ITU PENYELAMAT” .

    Like

  4. saya nak share..berkaitan parcel pakej from obersea..dari masa kesemasa, saya akan update disini dan cerita pengalaman saya berkenalan dgn mereka dari luar negara..keep in touch

    Like

  5. salam… sy tertarik dengan info tentang konflik Bosnia… mohon share artikel tersebut sbg bahan utk assignment sy…. terima kasih…

    Like

  6. I’ve been surfing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting article like yours About Me – WE MOVED TO NEW ADDRESS : http://WWW.MUHDHAZRIE.COM “ILMU ITU PENYELAMAT”. It is pretty worth enough for me. In my view, if all site owners and bloggers made good content as you did, the net will be a lot more useful than ever before.

    Like

  7. Hiya, I am really glad I have found this information. Today bloggers publish only about gossips and internet and this is actually irritating. A good web site with interesting content, this is what I need. Thanks for keeping this website, I will be visiting it. Do you do newsletters? Cant find it.

    Like

  8. Assalamualaikum Ustaz..saya nak bertanya tentang hukum menghisap rokok elektronik yang semakin popular hari ini. Kandungan yang ada didalam cecairnya adalah nikotin, perasa, propylene glycol dan vegetable glycerin

    Kebaikan:
    1) Bahan kimia yang sedikit lebih baik daripada 4000 bahan kimia.
    2) Murah lebih baik daripada mahal
    3) Asap yang tidak berbau lebih baik dari berbau.
    4) Tidak mencemarkan udara lebih baik dari merosakkan udara.
    5) Keluarga tidak terdedah dengan risiko penyakit daripada dengan terdedah dengan penyakit.
    6) Jimat daripada memboros
    7) Boleh hisap dimana sahaja lebih baik daripada boleh hisap tempat terhad.
    8) Bila anda hisap rokok orang datang dekat lebih baik daripada anda hisap rokok orang tutup hidung.
    9) Lebih baik kurang sakit daripada banyak penakit.
    10) Lebih baik hisap rokok elektronik daripada hisap rokok biasa.
    11) Lebik baik pergi ke klinik daripada pergi ke hospital.
    12) Lebih baik banyak wang dari kurang wang.
    13) Lebik baik beli satu kotak rokok daripada beratus-ratus kotak rokok.

    Seperti sedia maklum, perokok masih ramai dan usaha untuk berhenti tidak semudah disangka kerana kekuatan iman yang lemah. adakah dgn menghisap rokok elektronik ini boleh kerana dapat mengurangkan tahap racun dan kemudaratan. malahan ada ramai perokok yang sudah boleh berhenti merokok secara perlahan-lahan dan berhenti terus dari merokok termasuk rokok elektronik.

    Rujukan,

    Like

  9. Pingback: levitra

  10. I would like to take the opportunity of thanking you for your professional direction I have constantly enjoyed going to your site. I will be looking forward to the commencement of my university research and the overall prep would never have been complete without consulting this site. If I may be of any assistance to others, I will be thankful to help via what I have gained from here.

    Like

  11. Hi En Muhd Hazrie,

    I am from Sarawak, a victim of gangstalking & remote electronic assaults since April 2009.
    I have used up every avenue I could – police, politicians, mayor, human rights groups.

    So far, my situation improved since the assaults slowed down since Aug 2011.

    I tried to look for other similar victims in Malaysia. Maybe you can provide some information.

    I believe there are many such victims in Malaysia but they don’t know what to do or to look for ‘
    correct information. I gathered some informations and uploaded in my blog.

    My blog :
    http://gangstalking-malaysia.blogspot.com

    My email :
    lsc9702893@gmail.com

    I look forward to hearing your favourable reply soon.

    Thanks.

    Like

  12. salam..tahniah ye….dr buat bisnes cc sekrg da jd penulis blog da…..tp sayang jgk cc 2 da tutup ……blh x if da ceta or new latest post je kt fb yat k…tq

    Like

  13. salam, teruja melihat werblog tuan, saya juga mempunyai minat yg sama dengan tuan. insyallah, saya akan jemput anda ke majlis pelancaran buku oleh syarikat saya , berjudul sukus dan tukus yg menceritakan pasal wang dan duit emas. dan saya juga sedang mengumpul malumat untuk mengeluar animasi kartun berkaitan rothchilds family. insyaalah. thanks

    Like

  14. Tahniah !! Kalau x silap you dapat triple award this year of 2009

    # Nur Ain Islam Medina <<<< 1st cute daughter kan?
    #Winning "Bayi termuda punya complete blog" drpd MBOR
    #The best WP blog of the year 2009 (yg ni bleh dikira dah menang la walaupun baru tersenarai🙂

    Like

  15. Alhamdulillah…apa yang dipaparkan di blog ini amat menarik kerana tiada unsur2 politik,porno dan perkara2 yang merosakkan pembaca.semoga usaha anda diberkati.

    wassalam

    Like

  16. Tahniah kami dari Malaysian Bloggers ucapkan..you brake the record only within 4months….teruskan usaha kita sebagai blogger dalam mendidik serta menyampaikan sedikit ilmu untuk dikongsi bersama….

    Like

  17. Tahniah…minta izin untuk gunakan segala info yang ada sbg sumber pengajaran…teruskan usaha yang bagus ini,sesungguhnya ilmu adalah penting dari segala yang penting

    Like

  18. just singgah nak “wish good luck”…i was antara pembaca yang sentiasa visit blog hazrie,be honest yang since these 3months i never missed untuk baca semua artikel kat sini,something that differentiate among others blog is you punya blog nie very2 complete with details explaination and nice pic.i hope hazrie will win the award

    good luck

    Like

  19. Congratulation !
    Among million candidates,Your blog was selected to as our top 10 most potential blog of the year. Kindly keep update it for winning “THE BEST BLOG 2009”. We wish to thanks for your good support and good luck.

    -Author-

    Like

  20. Assalamualaikum.

    Info yg saudara paparkan amat menarik sekali. Dari mana saudara mendapatkan info atau rujukan berkenaan sejarah bangsa Melayu itu? Ada beberapa perkara yg kurang jelas. Saya berminat ingin tahu lebih dalam. Saya berharap kita boleh ‘bercerita’ dengan lebih dekat lagi…disamping secawan kopi? di Shah Alam? Bagaimana?

    Like

      • Assalamualaikum, Dear Hazrie…Terima kasih kerana menulis maklumat mengenai pertubuhan askar melayu pertama di Malaysia.
        saya cuma nak komen sikit mengenai 25 orang nama askar melayu yg bernama Ahmad Samad Bin Abdullah kerana nama sebenarnya Abdul Samad Bin Abdullah. Mohon perbetulkan maklumat ini kerana saya adalah waris beliau dan kalau nak rujukan lanjut boleh melawat Muzium Askar dan info beliau boleh dikongsi di sana.

        Anyway terima kasih bebanyak mengenai info ini. Wasalam..

        Like

  21. Love your work! I do woodwork as well, but nothing like what you have! Was looking for other woodworkers to get ideas for a WordPress site and m glad that I came across yours. Will add a link from my page or site to yours so a lot of my friends here in California, plus many others can also view your work. Keep up the good work!

    Rev. Steve;

    Like

  22. this’s very useful and nice blog that i’ve ever seen.Many good info which i never known before can be revealed here.My child and me never forget to log onto thie blog,we will spend some time to explore even we’re not at home,we’ll go to cyber cae to access this.
    To the writer & owner of this,me and the whole family wish you good luck and keep it your good work up.Maybe we can meet one day.Great!! you have nice and cute daughter.Wow if not mistakes,your daughter win the MBOR,the youngest child having blog in M’sia

    Like

Leave your comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s